Välkomna till representantmöte den 12 juni 2018

Möt Katarina Brännström och Maria Stockhaus kl. 13.00 - 16.00.

Valdagen närmar sig med stormsteg. Vi seniorer är nästan en tredjedel av väljarkåren och det är viktigt att vi Moderater för fram att vi har en utomordentligt bra politik för alla medborgare i vårt samhälle.

Nyligen har vi fått ett Äldrepolitiskt program ”Moderaternasäldrepolitik” som vår politiskt ansvariga för äldrefrågor, Katarina Brännström, medverkat till. Vi tycker det är av stor vikt att vi alla är insatta i detta politiska program.

Därför inbjuder vi våra Moderata Seniorrepresentanter i länet till ett möte den 12 juni mellan kl. 13.00 – 16.00. Katarina Brännström kommer då att gå igenom programmet och svara på frågor.

Maria Stockhaus, andra namnet på riksdagslistan efter Ulf Kristersson, kommer för att presentera sig och vårt samarbete och gå igenom partiets viktigaste valfrågor.

Dessutom skall vi sätta ihop två ”flygblad” som är tänkt att användas vid t ex ”trappstuds”. Fyra-fem slagkraftiga och korta meningar inom viktiga områden på varje flygblad. Vi från styrelsen kommer att presentera förslag som vi vill ha era synpunkter på och ber er att tänka till om det och förbereda eventuella förslag till vårt möte.

Viktigt att så många som möjligt kommer!

Datum:   12 juni 2018

Tid:          Kl 13.00-16.00

Plats:       Blasieholmsgatan 4 A, Skyltfönstret (bottenplanet) Portkod 0909

Kaffe/te med bröd serveras

Anmälan senast 10 juni till Gunilla Elmberg, gunilla.elmberg@moderaterna.se

eller mobil 070-790 00 16.

Med vänlig hälsning

styrelsen genom

Gunilla Elmberg